Huoh..On se rankkaa tämä työttömän arki. Helmikuussa tuli potkut amiksesta. Minun piti saada suorittaa siellä hygienia- ja anniskelupassit, että saisin paremmin kesätöitä. Seuraavana päivänä kuitenkin tuli soitto, että ei tarvitse koululle enää ilmestyä.. selevä. Olin kuukauden töissä, ja siihen se työn teko on sitten jäänytkin. Mielelläni jotain tekisin, mutta kun ei vaan ole tarjolla.

Pitänee tämäkin kesä sitten sossupummina elellä, olisi varmaan pitänyt elellä jo useammatkin kuukaudet, mutta sain Kelalta rahoja...joita ne on nyt perimässä päälle tonnin takaisin..


..Demokratia ei tule ikinä toimimaan..

 

Sitten hieman iloisimpiin asioihin. Pääsen 28.6 elämäni ensimmäistä kertaa laivalle! Oikein kivaa päästä _edes_  Ruotsiin, kun missään ulkomailla en ole koskaan käynyt. Vähän kyllä pelottaa ja ahdistaa ajatus, että laiva seilaa yön yli sinne Tukholmaan, se kun on sellainen paikka josta ei pääse karkuun. Minulla on taipumusta matkapahoinvointiin, ja pelottaa, että oksentelen koko reissun. Ahdistusta luo nimenomaan se "suljettu" tila, tai se, etten hallitse tilannetta ja pääse siitä pois kun ahdistaa liikaa. Toivottavasti näin ei kuitenkaan käy, vaan kaikki menisi hyvin, ja vielähän tässä on aikaa stressata ja käydä tuotakin asiaa läpi päässä.

 

Tuli kyllä tavan tylsää tekstiä, mutta ei oikein meinaa pääkoppa toimia, kun en ole vielä aamukahviakaan juonut.. siispä sumpi keittoon -->